RADIONL | Nederlandstalige Radio

Margretha brengt studiobezoek aan RADIONL

Zangeres en Presentatrice Margretha zal na het grote succes van vorig jaar ook in 2019 weer aanwezig zijn op deze mooie beurs om een aantal liedjes ten gehore te brengen waaronder “Thuis in Brabant” en ook zal haar nieuwe single “Het feestje van het jaar” uiteraard te horen zijn.
 
Margretha van de Laar is ooit gestart als latin choreograaf en heeft hiermee een aantal grote successen behaald. Naarmate de jaren vorderden kreeg Margretha steeds meer plezier in het voor de camera staan en heeft ze zich dan ook gestort op een muzikale carriere als zangeres en als presentatrice. Dit bleef niet zonder succes, haar eerste single “Het kleine geluk” bleek een hitje en stond lange tijd in de Nederlandse top 100. Na haar 2de single besloot Margretha een andere richting te kiezen en werkt ze samen met top producer, tekstschrijver en componist Jeroen Englebert, samen hebben zij inmiddels een aantal mooie singles gemaakt.
 
Afgelopen jaar heeft Margretha niet stil gezeten en heeft een aantal nieuwe singles opgenomen en uitgebracht, ook werkt ze hard aan haar eerste album wat in 2019 uit zal gaan komen. Sinds kort is Margretha de samenwerking aan gegaan met Rood-Hit-Blauw Produkties en samen met dit creatieve platenlabel zal ze zeker een aantal mooie dingen gaan doen de komende tijd.
 
Margretha zal woensdag 28 november tussen 14:00 en 15:00 uur een studiobezoek brengen aan RADIONL!

Hollandse Nieuwe

Album van de Week