RADIONL | Nederlandstalige Radio

Maria Goosen op 2 april te gast bij RADIONL

De uit Kampen afkomstige zangeres Maria Goosen heeft in 2018 flink van zich laten horen door middel van haar singles “Bandido”, “Waar ben je” en haar debuutsingle “zweven op de wind”. Haar karaktervolle stem en verfrissende uitstraling wordt langzamerhand ontdekt door de liefhebbers van het Nederlandstalige lied.
Natalia Datsenko heeft samen met Martin Sterken een echt levenslied geschreven getiteld “Je vader is hier”. Een lied dat Maria als geen ander weet te brengen. Met veel bezieling verteld het over de beleving van een moeder en dochter die het zonder vader/echtgenoot moeten stellen. Een lied met diepgang en emotie en toch toegankelijk voor iedereen.
Produktie was in handen van Martin Sterken en de bijbehorende videoclip is gemaakt door Robert Vegt.

 

Hollandse Nieuwe