RADIONL | Nederlandstalige Radio

Martin Vincken bezoekt RADIONL op 3 juli

24 mei jl. vond in Café Barrels/Barrels Pub te Hoorn met tal van gastoptredens, de cd- presentatie plaats van een zeker ‘Duo Onbekend’, of zoals de ene helft van dit duo het treffend verwoordde: “Een nieuwgebakken duo”. Pas tijdens de feestelijke voorstelling van de single ‘Vanavond Gaan Wij Wat Beleven’, werd duidelijk dat het hierbij gaat om Martin Vincken en zijn vriend én pub-eigenaar, Michel. Die eerste is reeds jarenlang actief in het circuit met zijn o zo herkenbare Mokumse sound.

Martin leverde singles af als ‘Weekendje Parijs’, ‘Hey Ho Angelina’, ‘Tinus Blijft Wel Hier’, ‘Wat Een Ander Ook Zegt’, ‘Terug In Die Tijd’ en ‘Schat Ik Beloof’ dat in 2017 als laatste wapenfeit van hem verscheen. Enkele jaren geleden ontving hij nog een Award als aankomend talent en deed hij mee aan het destijds door Frans Bauer gepresenteerde TV-programma: “Een ster in veertig dagen”. Frank Verkooyen is verantwoordelijk voor zowel de tekst, muziek als de productie van de uiterst feestelijke kroegen plaat ‘Vanavond Gaan Wij Wat Beleven’ dat verschijnt via platenlabel Nationale Artiesten Parade. Een single ontstaan uit een geintje maar wel eentje die bruist van de gezelligheid!

Hollandse Nieuwe