RADIONL | Nederlandstalige Radio

Dario bezoekt RADIONL op 14 augustus

Afgelopen week verscheen z’n nieuwe single ‘Wat jij ook doet’ die hij samen met Jédré heeft opgenomen. Tijdens de editie van de RADIONL zomertoer die op zondag 28 juli jl. plaatsvond in Lelystad trakteerde Dario het publiek al op de primeur. 

Dario heeft vooral bekendheid verworven door liedjes van anderen te coveren waar hij een eigen draai aan wist te geven. Z’n nieuwe single ‘Wat jij ook doet’ is heel iets anders dat we van hem gewend zijn. ‘Er zijn wat mensen om me heen gekomen die het idee hadden dat ik een keer een andere weg moest inslaan. Ik hoorde dit liedje toen ik bij producer Jeroen Dirksen in de studio was. Ik vroeg aan hem van wie dit lied was. Jeroen gaf aan dat het of voor een heel jong talentje was gemaakt of voor een doorgewinterde artiest die gek op het podium is……ik dus’, meent Dario.

Omdat er een rapgedeelte in verwerkt was plaatste Dario op z’n Facebookpagina een oproep wie de rap op zijn nieuwe single wilde verzorgen. ‘Ik kreeg veel reacties waaronder ook één van Jerry Kenbeek die als artiestennaam Jédré gebruikt. Toevallig had ik hem een aantal jaren geleden leren kennen. Ik voetbalde met zijn vader en heb hem destijds geholpen met een talentenjacht. Ik heb hem de band opgestuurd die hij vervolgens op z’n eigen manier heeft bewerkt. De tekst van zijn rapgedeelte heeft hij zelf geschreven. Het resultaat is een feelgood liedje waar de mensen vrolijk van worden. Wel in de stijl van gezelligheid en feest, want dat is op m’n lijf geschreven’…..

Op woensdag 14 augustus is Dario te gast bij RADIONL in het programma ‘Op Volle Kracht’ tussen 14.00 uur en 15.00 uur.

Hollandse Nieuwe