RADIONL | Nederlandstalige Radio

Ga mee met de MegaRun 2020! RADIONL is er ook weer bij

Van maandag 8 juni t/m vrijdag 12 juni (2020) vijf dagen Europa in. Op zondag 7 juni vindt de keuring plaats met gratis overnachting en een dikke pre-party in de avond. De totale route meet circa 2.400 km.

De MegaRun 2020 zal door de volgende landen lopen; Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Italië en Slovenië en we eindigen tussen de bergen in Oostenrijk. De dagroutes krijg je pas op de dag zelf. Voor de MegaRun 2020 is plek voor maximaal driehonderdvijftig auto’s.

Vol is vol, dus wees er snel bij. De auto mag bij aankoop +/- 1.000 euro kosten. Voor het pimpen van de bak geldt geen maximum. De auto’s mogen dus van alle gemakken worden voorzien. Een koelkastje? Geen probleem. Wel is er vooraf een keuring. De auto’s dienen te voldoen aan strikte veiligheidseisen. Want safety first!

Er worden twee prijzen uitgereikt:
– De origineelste barrel
– De mooiste nightbarrel

De prijs? € 500,- cash!!!

Van de MegaRun wordt een tv-registratie gemaakt, de MegaRun wordt uitgezonden op RTL7.

We gaan voor maximaal feest, maar ook voor verantwoordelijkheid. ’s Ochtends zijn er alcoholcontroles. Dus houd je een beetje in als je chauffeur van de dag bent.

Klik hier om je aan te melden!

Hollandse Nieuwe

Album van de Week