RADIONL | Nederlandstalige Radio

Tino Martin & René Froger hebben de Hollandse Nieuwe

Elke week kiest RADIONL de Hollandse Nieuwe. Vanaf maandag 16 september is dat ‘Proost op het leven’ van Tino Martin en René Froger. De twee zangers voerden dit duet uit tijdens het concert van Tino in het Olympisch Stadion in juni en beleefden daar zoveel lol aan dat ze besloten samen de studio in te gaan. René: “Dit nummer is ons op het lijf geschreven. We kunnen ons ook helemaal vinden in de tekst, die vertelt dat je van elk moment in je leven moet genieten, ook al zit het soms tegen.” Volgens Tino blijft René een groot voorbeeld voor hem: “We hebben zoveel gemeenschappelijk en leren elkaar steeds beter kennen.” René: “En we lachen heel wat af als we aan het werk zijn, een eerste vereiste voor een goede samenwerking.”

Hollandse Nieuwe