RADIONL | Nederlandstalige Radio

Nathanaël Bos bezoekt RADIONL op 2 oktober vanwege primeur nieuwe single

Op woensdag 2 oktober krijgt RADIONL presentator Hessel Wijkstra in z’n programma ‘Op Volle Kracht’ tussen 14.00 uur en 15.00 uur bezoek van Nathanaël Bos. Het doel van dit bijzondere bezoek is de lancering van zijn allereerste echte single ‘Op weg naar jou toe’ die tot stand kwam i.s.m. Arjan Venemann. Nathanael gunt RADIONL de primeur.

De eerste vraag die Nathanael (34) vaak gesteld krijgt is “Wat een bijzondere naam heb je, die heb ik nog nooit gehoord”. ‘Het is een bijbelse naam die ik van m’n ouders heb gekregen. Ik weet dat het een lastige naam is in de artiestenwereld en heb zitten dobben of ik een artiestennaam moest nemen. Onlangs sprak ik hier met RADIONL presentator Taeke Wouda over die eigenlijk met hetzelfde probleem zit. Hij vertelde me toen….hou gewoon je eigen naam aan. Als ze hem één keer weten, vergeten ze die naam nooit meer. Dus geen artiestennaam, maar gewoon Nathanaël Bos….ik ben wie ik ben’, meent de uit Zwolle afkomstige zanger.

Oorspronkelijk is nummer dat door Arjan Venemann onder handen is genomen een cover van een Zuid-Afrikaans lied. Nathanael kwam dit lied zelf tegen op internet en het begon te jeuken en te kriebelen. In eerste instantie was hij van plan om een punt achter zijn muzikale carrière te zetten. ‘In het verleden had ik meerdere nummer opgenomen, waar ik niet echt achter stond. Ik dacht nu….we proberen het nog 1 keer, maar dan ook goed. Arjan heeft echt een hele mooie productie gemaakt. Trots ben ik ook op de vette gitaarpartijen die door Marcel Fisser zijn ingespeeld. Daarnaast heeft Xandro Media de clip opgenomen die echt prachtig is geworden. Deze wordt ook woensdag gelanceerd’, glundert Nathanaël

In het dagelijks leven runt Nathanael een afbouwbedrijf als stukadoor en spackspuiter.

Hollandse Nieuwe