RADIONL | Nederlandstalige Radio

Wesley en Donny Ponsen hebben de Hollandse Nieuwe

Elke week kiest RADIONL de Hollandse Nieuwe. Vanaf maandag 14 oktober is dat ‘Samen’, de nieuwe single van Wesley en Donny Ponsen. Deze muzikale neven, beiden afkomstig uit Den Haag, bouwen ieder voor zich al enkele jaren aan een succesvolle carrière in de Nederlandstalige muziek. Onlangs stuitten ze op een pakkend liedje dat nog op de plank lag: ‘Samen’, geschreven door Alides Hidding (bekend van de Time Bandits) en producer Manfred Jongenelis. Het was meteen duidelijk dat de tekst en melodie perfect zouden passen bij Wesley en Donny als duo, zodat ze spontaan besloten om voor de gelegenheid samen de studio in te duiken. Het resultaat mag er absoluut zijn, na één keer luisteren blijft dit liedje de hele dag in je hoofd hangen.

Hollandse Nieuwe