RADIONL

Martino Kluitmans bezoekt RADIONL op woensdag 4 december

Martino Kluitmans is een zanger die op elke gelegenheid ingezet kan worden, van volks- tot Engelstalig maar ook van de gevoelige ballads tot stevige housebeats. Ondertussen heeft hij al meerdere singles uitgebracht waaronder ‘Weet je wat het is’ en ‘Zweven op de wind’. Martino timmert nog steeds hard aan de weg om verder te komen in de muziekwereld. Met zijn single ‘Spijt’ zet hij weer een stap in de juiste richting. Kortom voor een 100% geslaagd feest ben je pas klaar, als Martino is geweest! Voor zijn single kracht is de samenwerking begonnen met Frank van Etten. Dit begon al als een klein succes, maar Martino wilde meer. Hij is gaan zitten met Jasar en heeft nu de laatste single “Hoop” samen geschreven gearrangeerd met hem samen om te kijken of dit een nog groter succes kon worden.

Martino zal op woensdag 4 december tussen 14:00 en 15:00 uur een studiobezoek brengen aan RADIONL.

Hollandse Nieuwe