RADIONL | Nederlandstalige Radio

Corry Konings & Roy Donders hebben de Hollandse Nieuwe

Elke week kiest RADIONL de Hollandse Nieuwe. Vanaf maandag 9 december is dat ‘Voor iedereen de allermooiste dagen’ van het gelegenheidsduo Roy Donders en Corry Konings. ”Ik wilde een kerstnummer met haar maken en ze zei eigenlijk meteen ja”, aldus de stylist van het zuiden. Er lag zelfs al een liedje klaar, maar Corry wilde eigenlijk liever iets geheel nieuws doen. Dus vroegen ze de Gebroeders Ko en producer Waylon van der Heijden om een nieuw liedje te schrijven. Het werd een nummer over de leukste dagen van het jaar. ”Gewoon samen zijn met vrienden en familie”, zegt Corry, die dat zelf met Kerst ook altijd doet. “Het is een heel leuk en gezellig nummer geworden.”

Hollandse Nieuwe

Album van de Week