RADIONL | Nederlandstalige Radio

Mike van Dijk bezoekt RADIONL op maandag 6 januari

Met zijn nieuwste single “Blijf bij mij” bewijst de Enschedese zanger Mike van Dijk dat hij meer in zijn mars heeft dan het zingen alleen. Blijf bij mij is dan ook wederom door Mike zelf geschreven net als eerdere liedjes als o.a. “Ga jij maar lekker naar die ander”, “Oh, luister toch”, “Zonder te blikken of te Blozen”, “De nacht” en “Samen zijn wij één”.

Met deze heerlijke aanstekende uptempo keert hij eigenlijk terug naar de stijl uit zijn periode met singles als “Oh, luister toch”, “Ga”, “Ga jij maar lekker naar die ander” en “Adios Maria”. Een lied puur en recht uit het hart gezongen en geschreven.

Nadat in de zalen nog altijd zeer positief wordt gereageerd op juist die liedjes is deze nieuwe single een goede aansluiting op het reeds bestaande werk van Mike, en goede afwisseling die naadloos aansluit op ook de reeds uitgebrachte ballades als “Verloren Tijd”, “Nu is het klaar” en “Adios Maria”.

Er is ook niks aan het toeval overgelaten door te werken met één van de beste producers uit het land, Manfred Jongenelis terwijl Kaska Producties voor een pracht clip tekende.

Al met al reden genoeg om dit lied dan ook op het eigen nieuwe platenlabel Exclusive records uit te brengen. Maandag 6 januari tussen 14:00 en 15:00 uur zal Mike te gast zijn in het programma “Op Volle Kracht” op RADIONL.

Hollandse Nieuwe

Album van de Week