RADIONL | Nederlandstalige Radio

TV Oranje en RADIONL zoeken ‘Carnavalskneiter 2020’

TV Oranje gaat in samenwerking met RADIONL ook dit jaar op zoek naar de ‘Carnavalskneiter’, de meest populaire carnavalsplaat van de kijkers en luisteraars. Vanaf maandag 10 februari mag iedereen elf dagen lang via de websites van TV Oranje en RADIONL een stem uitbrengen op een lijst met recente carnavalsliedjes. De stemming sluit op vrijdag 21 februari om 11.11 uur. In de loop van de middag wordt in de live uitzending van RADIONL de ‘11 van Oranje’ bekendgemaakt, waarvan de nummer één zal worden uitgeroepen tot ‘Carnavalskneiter 2020’. Vorig jaar viel deze eer te beurt aan Gebroeders Ko met het nummer ‘Nooit meer doen’.

Alleen liedjes met clip dingen mee
De aanmelding voor ‘De 11 van Oranje’ is geopend. Omdat de lijst zowel op radio als televisie zal worden uitgezonden, kunnen alleen carnavalsliedjes worden ingezonden waarvan tevens een videoclip is gemaakt. De definitieve ’11 van Oranje’ wordt vrijdag 21 februari bekendgemaakt. De complete lijst wordt door TV Oranje uitgezonden op vrijdag 21 februari vanaf 23.11 uur, met herhalingen op zaterdag 22 februari om 11.11 uur en zondag 23 februari om 12.00 uur.

Clips inzenden
Inzenden voor de ’11 van Oranje’ kan door een clip te sturen naar de muziekredactie van TV Oranje: Postbus 153 8330 AD Steenwijk of service@mediaprocessing.nl. Clips kunnen in een voor uitzending geschikt formaat digitaal worden aangeleverd via bijvoorbeeld WeTransfer en worden bij binnenkomst eerst beoordeeld door de muziekredactie. Denk aan het duidelijk en correct vermelden van artiest en titel, plus de contactgegevens van jezelf. Een clip mag geen titels in beeld bevatten en mag niet vooraf worden gegaan door colorbars/slates of andere uitingen. Daarnaast mag het bestand niet onnodig zwart aan het begin en eind bevatten.

Hollandse Nieuwe