RADIONL | Nederlandstalige Radio

De Dikdakkers hebben de Hollandse Nieuwe

Elke week kiest RADIONL de Hollandse Nieuwe. Vanaf maandag 3 februari is dat ‘Ik ben een brandweerman Tá Tú Tá Tú!’, de nieuwe single van de Dikdakkers. Het feestduo uit Meppel laat zich aan de vooravond van carnaval natuurlijk niet onbetuigd en grijpt de gelegenheid aan voor een ode aan de brandweer. Niet alleen vanwege de branden die momenteel Australië teisteren maar ook gewoon omdat deze helden en heldinnen altijd onze steun verdienen. Samen met producer Niels Lingbeek maakten ze er weer een bijzonder vrolijk nummer van. Bovendien gaan de Dikdakkers op zoek naar de leukste brandweerman en -vrouw! Via hun social media kan iedereen een suggestie aandragen. Uiteindelijk zal het duo bij de winnaar in de kazerne een optreden verzorgen.

Hollandse Nieuwe