RADIONL | Nederlandstalige Radio

Marco de Hollander heeft de Hollandse Nieuwe

Elke week kiest RADIONL de Hollandse Nieuwe. Vanaf maandag 24 februari is dat ‘Zo is het leven’, de nieuwe single van Marco de Hollander. De volkszanger uit Ter Aar is voor dit nummer de studio ingedoken met niemand minder dan Emile Hartkamp en Norus Padidar, het producersduo dat eerder hits afleverde voor topartiesten als René Froger, Frans Bauer en Jannes. Het resultaat is een prettig in het gehoor klinkende wals met een tekst over ‘geluk en een beetje verdriet’. Oftewel: een onvervalst levenslied. En dat is toch een beetje verrassende keuze van Marco, die normaal gesproken overal een feestje bouwt. Maar de ‘Koning van de Polonaise’ laat deze keer een gevoelige kant van zichzelf zien.

Hollandse Nieuwe

Album van de Week