RADIONL | Nederlandstalige Radio

Bouke heeft de Hollandse Nieuwe

Elke week kiest RADIONL de Hollandse Nieuwe. Vanaf maandag 9 maart is dat ‘Als een droom’, de nieuwe single van Bouke. De Drentse zanger liet de laatste jaren vooral van zich horen met Engelstalig repertoire, vaak in de sfeer van zijn grote idool Elvis Presley. Vorig jaar scoorde hij echter ineens een Nederlandstalige zomerhit met het lekker dansbare liedje ‘1 Seconde’. De latin-sound van dat nummer zet hij nu door met dit zo mogelijk nog zwoeler klinkend liedje. De bijbehorende video, gemaakt door Cees Quakkelaar, versterkt deze sfeer door Bouke te plaatsen naast een sensueel dansende vrouw. Dit liedje zal het naar onze verwachting uitstekend gaan doen, zeker zodra de temperaturen stijgen.

Hollandse Nieuwe

Album van de Week