RADIONL | Nederlandstalige Radio

Quincy bezoek RADIONL op dinsdag 17 maart

Voor zanger Quincy Schellevis is het jaar 2020 supergoed begonnen. Onlangs tekende hij een 2-jarig contract bij platenmaatschappij Toekomst Music en komt op 11 maart a.s. zijn eerste single “Alleen Met Jou” onder dit platenlabel uit.

Quincy
De sympathieke zanger timmert al jaren aan zijn muzikale carrière. Met ‘Morgen Weer Een Dag’ de titelsong van de serie Big Brother (1999) haalt hij landelijke bekendheid. Ook wordt hij, dankzij zijn reallifesoap op AT5, gevraagd voor de musical ‘Ciske de Rat’, als understudy van Danny de Munk. Quincy bereikt in 2014 de halve finale in het tv-programma ‘Bloed, zweet en tranen’ en samen met dochter Bobby haalt hij de finale in het familieprogramma ‘We are Family’.
Live Concert

De 41-jarige zanger bracht de afgelopen jaren diverse nummers uit en bouwde zo een mooie fanschare op. Speciaal voor deze fans gaf hij vorig jaar een live concert in het DeLaMar Theater. Met gastoptredens van dierbare vrienden en dochter Bobby vermaakte hij zijn publiek, in een totaal uitverkocht theater, een avond lang.

Alleen Met Jou
Met zijn nieuwe single “Alleen Met Jou” zingt Quincy over de eenvoud van de liefde. Het vrolijke nummer is geschreven door A.L. Koning en J. Fluitsma. De muziek is gecomponeerd door M. Schimscheimer en B. Dans. In de White Villa Studio’s is het nummer geproduceerd door John Dirne. De single wordt uitgebracht onder platenlabel Toekomst Music.

Samen met jou
Wie het nummer hoort, wordt direct vrolijk! Quincy zingt het nummer het liefst samen met jou en hoopt hiermee op een landelijke doorbraak. Zing je mee? “Alleen Met Jou” is sinds 11 maart te downloaden en te beluisteren via Spotify of op andere digitale streaming kanalen. Wil je Quincy nog beter leren kennen? Volg hem dan op social media.

Studiobezoek RADIONL
Quincy zal op dinsdag 17 maart een studiobezoek brengen aan RADIONL. Tussen 10:00 en 11:00 schuift Quincy aan bij Taeke Wouda in het programma “Werk in Uitvoering” van RADIONL.

Hollandse Nieuwe