RADIONL | Nederlandstalige Radio

Veronica van Wijnen geeft woensdag 17 juni een telefonisch interview

Veronica van Wijnen zingt al 10 jaar en doet dat met veel plezier, na het eerste nummer uitgebracht te hebben in 2010 getiteld “Verliefd op Samos” vond ze dit zo leuk dat er een voortgang en samenwerking in stand is gezet met Roy Otters van Anro Productions te Apeldoorn wat haar eerste eigen nummer realiseerde getiteld “nee nooit alleen” .

Uiteraard gaat het bloed waar het niet gaan kan en bleef de muziek kriebelen , daarom is ze nooit stil gaan zitten. Nu heeft ze een nieuw nummer uit gebracht en de tekst is gemaakt en door haarzelf geschreven speciaal voor haar moeder die afgelopen jaar overleden is.

Ze is samen met Roy om de tafel gaan zitten om dit nummer tot een mooie productie te brengen die mooi , vrolijk en fris klinkt. Van Veronica zullen we zeker nog meer gaan horen , voor meer info kijk je op de Facebook pagina van Veronica van Wijnen.

Op woensdag 17 juni rond 13:45 uur zal Veronica een telefonisch interview houden.

Hollandse Nieuwe