RADIONL | Nederlandstalige Radio

Helemaal Hollands hebben de Hollandse Nieuwe

Elke week kiest RADIONL de Hollandse Nieuwe. Vanaf maandag 29 juni is dat ‘Duizend sterren’, de nieuwe single van Helemaal Hollands. Het populaire Rotterdamse duo komt deze keer met een verhaal over mooie jeugdherinneringen, die je later in je leven goed van pas kunnen komen. Het is een bewerking van een hit van de Finse formatie Haloo Helsinki, waarbij Carlo en Leo zelf tekenden voor de tekst. Limburgers zal de melodie bekend voorkomen, want het duo Bjorn & Mieke gebruikte het nummer enkele jaren geleden voor een prijswinnend Vastelaovend-liedje in het dialect. Nu is er dus ook een Nederlandstalige versie, en die staat wat ons betreft als een huis! De bijbehorende videoclip, is opgenomen bij Kasteel Nederhorst.

Hollandse Nieuwe