RADIONL | Nederlandstalige Radio

Marius bezoekt RADIONL op vrijdag 24 juli

Jouw ogen zeggen mij was de debuutsingle van de zanger die jarenlang op de daken zijn stem muzikale talenten liet horen. Pas nadat deze zanger in contact kwam met Martin de Jager in 2017 is dit verder gegroeid.

Een zanger die geboren is in Enkhuizen en later verhuisde naar met mooie Medemblik is bekend onder de naam Marco Bakker. Dit is gegroeid omdat hij soms mee ging als chauffeur en geluidsman en als hem dan gevraagd werd om een liedje te zingen deed hij dit met liefde en plezier. Maar zoals altijd, komt van het een vaak het ander en zo ging dit ook bij Marco.

Sinds 2018 begon Marco meer te zingen in cafés en in 2019 bracht hij een cover uit. Deze cover was van Jannes Griekenland. Later kwam de kans om op grotere podiums optredens te verzorgen. Vanaf dat moment wilde Marco ook van zichzelf iets gaan uitbrengen.

Marco bracht het nummer “Jouw ogen zeggen mij” was zoals gezegd zijn debuutsingle en wat tot stand kwam doordat Marco vaak liedjes zingt van zanger Alex en veel succes heeft met het nummer “Adio Amore”. Marco wilde graag in die trend zijn muzikale carrière voortzetten. Nadat hij in contact kwam met Joris van Dijk van Sonic Solution werd door Joris het nummer “Jouw ogen zeggen mij” geschreven. Toen Marco het nummer hoorde was hij meteen enthousiast.

Inmiddels zijn we weer wat verder en heeft Marco een aantal stappen gezet om met zijn muziek een mooie plaats in Nederland Muziek land te veroveren.

Zijn naam Marco Bakker is inmiddels veranderd in Marius. Want immers is er maar één zanger in Nederland die Marco Bakker heet. Op 20 juli 2020 zal van Marius een nieuwe single uitkomen via Knock Knock Music Label met als titel “Jammer genoeg”.

Op vrijdag 24 juli zal Marius rond 13:35 uur een studiobezoek brengen aan RADIONL!

Hollandse Nieuwe

Album van de Week