RADIONL | Nederlandstalige Radio

Quincy heeft de Hollandse Nieuwe

Elke week kiest RADIONL de Hollandse Nieuwe. Vanaf maandag 24 augustus is dat ‘Alles in de war’, de nieuwe single van Quincy. Dit vrolijke liedje, over een man wiens leven op een prettige manier overhoop wordt gehaald door een nieuwe liefde, werd geschreven door Bram Koning en Cees Koek. Samen met producer Marcel Schimscheimer vormen zij een sterk team rond de nu 42-jarige zanger, die op deze manier een nieuwe muzikale weg is ingeslagen. Quincy ziet de toekomst dan ook rooskleurig in, zeker nadat hij recentelijk weer eens een (coronaproof) live concert mocht verzorgen tijdens de Amsterdamse Zomer in het Olympisch Stadion. De bijbehorende clip, werd opgenomen in de duinen en langs het strand van Zandvoort.

Hollandse Nieuwe