RADIONL | Nederlandstalige Radio

De Havenzangers hebben de Hollandse Nieuwe

Elke week kiest RADIONL de Hollandse Nieuwe. Vanaf maandag 31 augustus is dat ‘Leef je eigen leven’, de nieuwe single van De Havenzangers. De inmiddels traditionele zomersingle van Willem en Wesley Mulder is deze keer geen feestnummer maar een levenslied met een opbeurende moraal. Dat heeft alles te maken met de coronacrisis, die er debet aan is dat vader en zoon al een half jaar niet kunnen optreden. Als ze luistermuziek zouden maken, waren er nog wel wat mogelijkheden. Maar ja, de Havenzangers staan voor meezingen en polonaise en dus zullen ze nog wat geduld moeten hebben. Het was de aanleiding om in de tussentijd dit pakkende nummer, dat Willem twintig jaar geleden al schreef, in een eigentijds jasje te gieten en uit te brengen! De bijbehorende clip werd opgenomen op het Twentse platteland.

Hollandse Nieuwe