RADIONL | Nederlandstalige Radio

Stem op de Yves Berendse Top 10

De komende maanden gaan RADIONL en TV Oranje elke week een Nederlandse artiest in het zonnetje zetten. In ‘De week van…’ zijn extra veel clips en liedjes van deze artiest te zien en te horen. Daarbij geeft hij of zij bovendien zelf een toelichting op de muziek. Met dit initiatief willen RADIONL en TV Oranje de artiesten een steuntje in de rug bieden, nu ze vanwege de maatregelen rond de coronacrisis niet kunnen optreden. De actie loopt in elk geval tot 1 september.

Tijdens ‘De week van…’ kan er door de kijkers en luisteraars worden gestemd voor een Top 10 van de betreffende artiest. Dat kan van maandag tot en met donderdag via de website van RADIONL. Deze Top 10 wordt vervolgens door TV Oranje uitgezonden op zaterdag van 19.00 tot 20.00 uur. Bij RADIONL is de Top 10 op vrijdag verspreid over de dag te horen.

Op maandag 24 augustus hebben we ‘De week van Yves Berendse’. De geboren Haarlemmer zal deze week extra vaak te horen zijn.

Bedankt voor het stemmen!

Hollandse Nieuwe