RADIONL | Nederlandstalige Radio

André Hazes heeft de Hollandse Nieuwe

Elke week kiest RADIONL de Hollandse Nieuwe. Vanaf maandag 14 september is dat ‘Proosten op het leven’, de nieuwe single van André Hazes. De nu 26-jarige zanger beleefde een turbulent jaar in zijn privéleven, waarna ook voor hem de coronacrisis al zijn optredens stillegde. Maar nu vindt hij het tijd voor een nieuw begin, en in deze single is dat duidelijk te horen. ‘Proosten op het leven’ is een uptempo feestnummer vol vrolijke blaaspartijen, waar de energie vanaf spat. “Een lied over alles pakken in het leven. Feesten en wel zien wat er op ons pad komt”, aldus André. Het nummer loopt vooruit op een gloednieuw album, dat later deze maand zal verschijnen. In de bijbehorende video zien we beelden van eerdere optredens, die doen verlangen naar het einde van deze moeilijke periode.

Hollandse Nieuwe