RADIONL | Nederlandstalige Radio

Brian More heeft de Hollandse Nieuwe

Elke week kiest RADIONL de Hollandse Nieuwe. Vanaf maandag 30 november is dat ‘Schuil dan maar bij mij’, de nieuwe single van Brian More. De Brabantse zanger debuteerde in april van dit jaar met het sterke ‘In de nacht’, dat toen meteen de Hollandse Nieuwe meekreeg. Ook deze opvolger klinkt prima. Brian heeft er samen met producer Waylon van der Heijden een modern en fris klinkend popliedje van gemaakt, met een sound die een beetje doet denken aan Duitstalige toppers als Helene Fischer. Maar het is natuurlijk gezongen in onvervalst Nederlands, waarbij de tekst werd geschreven door Pieter van Schooten. Brian More is dit jaar overtuigend van start gegaan. Dat belooft nog wat als hij volgend jaar hopelijk ook de podia weer gaat betreden!

Hollandse Nieuwe