RADIONL

Marco de Hollander heeft de Hollandse Nieuwe

Elke week kiest RADIONL de Hollandse Nieuwe. Vanaf maandag 15 februari is dat ‘Ik kan niet wachten’, de nieuwe single van Marco de Hollander. De volkszanger uit Ter Aar is vastbesloten er een positief jaar van te maken. Op Nieuwjaarsdag ging hij langs bij componist en producer Tom Peters en aan de keukentafel schreven ze samen dit vrolijke nummer. Marco zingt hierin over het verlangen naar liefde, warmte en gezelligheid, het einde van de lockdown en het heropenen van de horeca. We weten dat het ooit weer gaat gebeuren en met deze feestknaller krijg je er helemaal zin in! Marco heeft zelf gelukkig al weer wat om naar uit te kijken: “Voor 2021 staan er weer optredens in de agenda. In het najaar ben ik te zien tijdens het Mega Piraten Festijn en in december sta ik in het Gelredome.”

Hollandse Nieuwe