RADIONL

William Sluijter bezoekt RADIONL op woensdag 16 juni

William is op dit moment een druk baasje! Met zijn eigen bedrijf als dakdekker, maar ook met de ontwikkeling van zijn stem door muzieklessen, en minimaal drie keer in de week te oefenen met zijn collega-artiesten. William heeft dan ook wel veel te danken aan collega’s die al wat langer in het vak zitten, zo vertelt hij. Zijn kinderen zijn hem alles. Voor het oefenen legt hij ze altijd op bed.

William is nu 3 jaar bezig met zijn passie. Toen de eerste single uit kwam ging William vol gas, maar het werd wat stiller toen zijn vader overleed. Na deze emotionele tijd pakte hij de draad weer op om op 1 januari 2020 met de single “ik voel me goed” uit te komen. Deze werd goed ontvangen bij het publiek. Helaas volgde corona snel, waardoor de wereld een beetje stil stond. Maar William niet!

Hij kwam bij Music Experience Studio en daar voelt hij zich direct goed en op zijn gemak. Na een paar covers wordt het nu tijd voor iets nieuws! In samenwerking met Richard Pot (eigenaar Music Experience) en Lilly van Zon (tekstschrijfster)hebben we een leuke single gemaakt! “Mijn ideale vrouw”

Het motto van William is: “Als je denk dat je er bent, dan ben je er nog lang niet”

William zal op woensdag 16 juni rond 14:00 uur een studiobezoek brengen aan RADIONL.

Hollandse Nieuwe