RADIONL

Mike Versteeg bezoekt RADIONL op maandag 11 oktober

Het team waar Mike Versteeg mee samenwerkt heeft hoge verwachtingen van z’n nieuwe single ‘Met jou erbij’. In tegenstelling tot een aantal eerdere producties die hij heeft gelanceerd is dit geen cover, maar een compleet nieuw lied. Zoals we van Mike gewend zijn kiest hij altijd voor kwaliteit. Dat is dan ook de reden dat hij wederom de studio van Sonic Solutions indook. Volgens Mike weet producer Joris van Dijk precies wat bij hem past. Hij gaf Mike dan ook de boodschap mee om een tekst te laten schrijven die meteen pakkend moest zijn. Mike nam vervolgens contact op met Hans Louws omdat hij altijd van die aparte zinnen gebruikt die niet standaard zijn.

‘Vanaf de eerste toon klinkt ‘Met jou erbij’ al vrolijk. En inderdaad……. de eerste zin ‘Heb regelmatig avontuurtjes gehad, maar nooit kreeg ik dat gevoel wat jij me gaf toen s’ avonds laat in de stad’ blijft je bij. Dat is dus typisch een woordspeling van Hans. Over de melodielijn ben ik ook heel erg tevreden. Eigenlijk heb ik in deze plaat nog meer vertrouwen dan in mijn grote hit ‘Bella Donna’. Deze plaat wordt nog steeds met grote regelmaat gedraaid bij tal van radiostations. Ook Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw heeft het gevoel dat dit nummer het succes van ‘Bella Donna’ kan overtreffen’, aldus Mike.

Mike Versteeg zal op maandag 11 oktober rond 14:00 uur een studiobezoek brengen aan RADIONL.

Hollandse Nieuwe