RADIONL

Pascal Pasch bezoekt RADIONL op woensdag 20 oktober

“duizend sterren” heet de nieuwe single van Pascal Pasch. Een liedje van het Holland duo in een nieuw jasje. De volkszanger uit Dieren die in Arnhem opgroeide, heeft wel ambities maar hoeft geen ster te worden. “Ik sta liever tussen dan boven de mensen.”

In 2014 nam hij zijn eerste single op: ‘Wat mij is overkomen’. Zo voelt zijn zangcarrière ook, als iets is dat hem is overkomen. “In het begin bibberden mijn knieën. Maar omdat mensen zo enthousiast waren, groeide mijn zelfvertrouwen en dacht ik: ik wil ook eigen liedjes zingen.” Hierdoor heeft hij eigen nummers als: niets op deze wereld, omarm me verwarm me, ik ga door het leven, telkens lieveling. Met o.a. deze nummers treed Pascal veel op in het land.

Optredens op zondag weigert hij. “Mijn gezin staat op één.” Zijn vrouw (Eveline) en kinderen (Latisha en Guilliano) steunen hem in alles wat hij doet en staan altijd achter hem en zeker in de muziekwereld waar hij al geruime tijd in doorbrengt. De muziekwereld noemt hij hard. “Het zou gezelliger zijn, als mensen elkaar wat gunnen.” De kleur van Pascal’s hart is hetzelfde als het behang in zijn woonkamer: goud. Ik gun een ander alles. Pascal hoopt dat dit nummer nog meer bekendheid zal opleveren, want hij leeft helemaal voor het artiest zijn.

Op woensdag 20 oktober rond 14:00 uur zal Pascal Pasch een studiobezoek brengen aan RADIONL.

Hollandse Nieuwe