RADIONL

Jan Biggel heeft de Hollandse Nieuwe

Elke week kiest RADIONL de Hollandse Nieuwe. Vanaf maandag 15 november is dat ‘Ons moeder zeej nog’, de spraakmakende feestsingle van Jan Biggel. In maart van dit jaar brak hij door bij een groter publiek omdat zijn liedje steeds werd aangevraagd door de luisteraars van RADIONL. Navraag leerde dat het ging om een zingende stukadoor uit Brabant, die samenwerkt met zanger Arno Sloot. Helemaal uit de lucht vallen kwam al die aandacht niet als je bedenkt dat de productie in handen was van Waylon van der Heijden. Die maakte er een super feestelijk nummer van, dat nu opnieuw is uitgebracht ter gelegenheid van de belangrijke carnavalsdatum ‘elfde van de elfde’. Ook is er een gloednieuwe video opgenomen, waarin Jan in Café Triangel te Schijndel wordt omringd door een groot aantal uitzinnige feestgangers.

Hollandse Nieuwe