RADIONL

Frans Bauer heeft de Hollandse Nieuwe

Elke week kiest RADIONL de Hollandse Nieuwe. Vanaf maandag 16 mei is dat ‘Koning van het feest’, de nieuwe single van Frans Bauer. De nog altijd razend populaire volkszanger uit Fijnaart heeft het opnieuw geflikt want dit is een instant meezinger! Het vrolijke liedje over een levensgenieter is bovendien heerlijk tijdloos. “Een lekker oer-Hollands nummer waarbij je even alle zorgen kan vergeten”, zegt hij er zelf over. Opvallend is de videoclip, waarvoor Frans zich liet ombouwen tot een energieke 80-jarige man die helemaal uit zijn bol gaat. “Ze zijn vijf uur met mij bezig geweest in de grime. Het was best confronterend om te zien hoe ik er over zevenendertig jaar uitzie. Maar de reacties van de fans zijn overweldigend”, laat Frans weten.

Hollandse Nieuwe