RADIONL

Jannes heeft de Hollandse Nieuwe

Elke week kiest RADIONL de Hollandse Nieuwe. Vanaf maandag 21 november is dat ‘Hoe zit het nou met jou’, de nieuwe single van Jannes. Het viel de Drentse zanger de laatste tijd op dat het jongere publiek, zeg maar de 18- tot 25-jarigen, juist de liedjes uit zijn beginperiode op lijken te pakken. Voor dit nieuwe nummer heeft hij daarom samen met zijn producers Emile Hartkamp en Norus Padidar een mix van ingrediënten gebruikt uit een aantal vroegere producties. Het levert een verrassende nieuwe stijl op die zowel voor feesttenten, cafés als radio en tv zeer geschikt is. Op dit moment wordt er ook gewerkt aan een nieuw album, waar bijdragen aan worden geleverd door o.a. Martin Sterken en Jan Smit. Maar daar wilde Jannes niet op wachten met deze nieuwe single: “Anders heb ik het gevoel dat het te lang duurt. De vorige plaat verscheen in april van dit jaar, dus werd het de hoogste tijd voor een opvolger.”