RADIONL

Christina Loreena bezoekt RADIONL op woensdag 30 november

In 2009 trad Christina Loreena uit St. Willebrord al op voor een publiek van 50.000 mensen toen zij winnaar werd van ‘Het Levenslied Gala’ in Tilburg. Ze kwam op zeer jonge leeftijd over de vloer bij Jack Jersey en André Mos die haar aanmoedigden tot een carrière als zangeres, hetgeen resulteerde in meerdere succesvolle nummers in Vlaanderen, waaronder een nummer 1-notering bij Radio Vlaamse Ardennen met ‘Als Mensen Huilen Konden’.

Ter gelegenheid van haar 35-jarige jubileum verschijnt er volgend jaar een gloednieuw album en daarop vooruitlopend is er nu een nieuwe single getiteld ‘Ga Naar Die Ander Toe’, geproduceerd door Manfred Jongenelis voor haar nieuwe platenlabel ‘Telstar’ onder de vleugels van Adri-Jan Hoes. Een heerlijk volksnummer dat ongetwijfeld zijn weg zal vinden naar de liefhebbers van het Nederlandstalige genre.

Woensdag 30 november rond 14:30 uur zal Christina Lorena een studiobezoek brengen aan RADIONL.