RADIONL

Danny Froger bezoekt RADIONL op donderdag 16 maart

In 2023 staat er iets spannends voor Danny Froger te wachten; de zanger heeft zijn eerste eigen concert aangekondigd. Danny staat op 16 september in de Vorstin in Hilversum. Samen met de M&M band zal Danny zijn eigen liedjes, maar ook klassiekers in medleys ten gehore brengen. Tevens zullen er een aantal muzikale vrienden langskomen. Het wordt naar eigen zeggen ‘een feest der herkenning’.

“Ik wil er echt een hele grote show van maken”, vertelt Danny “We gaan knallen op de hits die de mensen van mij kennen én meer.”

Natuurlijk kan nieuwe muziek niet uitblijven. Waylon van der Heijden tekent voor de productie en Jeffrey Heesen, Quincy Wilson en Danny schreven samen deze geweldige track. Ondersteund met een te gekke videoclip kan het niet anders dat Danny Froger weer hoge ogen gaat gooien met: Liefde Van M’n Leven.

Aankomende donderdag is Danny te gast bij Taeke Wouda in het programma Werk in uitvoering.