NON-STOPNederlandstalige MuziekLUISTER MEE!

Recent Gespeeld

SUZAN & FREEK
ALS HET AVOND IS
05:06
GEBROEDERS KO
MIJN STAMCAFE
05:03
GRAD DAMEN
SCHAAM JE VOOR JE TRANEN NIET
04:57

André Kooistra bezoekt RADIONL op 27 maart

André Kooistra

Dat André Kooistra een feestmaker bij uitstek is weten ze inmiddels in het noorden van Nederland. Het gebied waar hij geboekt wordt groeit met de dag. Zijn agenda staat tot augustus al vol. ‘Ik merk gewoon dat als ik ergens ben geweest dat nieuwe optredens oplevert. Het enthousiasme dat ik blijkbaar uitstraal, levert vrolijke en lachende gezichten op. Daar doe ik het ook voor. Muziek is echt mijn dingetje’, glundert André.
 
De ‘Zingende brandweerman’ uit Leeuwarden heeft al een aantal hits op naam staan waaronder ‘Want als je me nou zou zien’, ‘Als je bij me bent’ en ‘Ik ben weer vrijgezel’. Met ‘Gek op jou’ heeft André weer een feestknaller in handen. De tekst is geschreven door Tony Anderson en het geheel werd opgenomen bij de vertrouwde muziekstudio ‘Music Experience’ van Richard Pot in Zaandam. Jeroen Dirksen is verantwoordelijke voor het arrangement.
 
De samenwerking met Richard Pot kwam op een hele bijzondere manier tot stand. ‘Een paar jaar geleden bezocht ik het Oant moarn café van Piet Paulusma in Herbaijum omdat Frans Duijts daar moest optreden. Mijn vriendin had achter mijn rug om geregeld dat ik een duet met Frans mocht zingen. Ik kwam later die middag in gesprek met de geluidsman van Frans. Dat bleek Richard Pot te zijn. Hij is eigenaar van de Music Experience Studio in Zaandam. Hij nodigde me uit om een keer op bezoek te komen in Zaandam. Dat gesprek leverde een samenwerking op die nog steeds van kracht is’, aldus André.
 
2018 was ‘het jaar’ voor André. Mede door de aandacht van RADIONL groeide zijn naamsbekendheid. Hij mocht optreden in het voorprogramma van het Mega Piraten Festijn, stond bij RADIONL evenementen op het podium en vermaakte het publiek bij Het Grote Meezingfeest van Lytse Hille. Ook op 6 april 2019 maakt André weer deel uit van de line-up van dit meezingfeest dat plaatsvindt in de evenementenhal te Drachten. Daarnaast staan er nog een aantal hele leuke optredens op het programma. André Kooistra zal een bezoek brengen aan RADIONL op 27 maart.15 maart 2019

 

REAGEER