Op volle kracht met Hessel Wijkstra12:00 tot 15:00

Recent Gespeeld

KIMBERLY
DOE MEE
14:17
HAVENZANGERS
DE COUNTRY DANS
14:13
FRANS DUIJTS
WAT IS DAN LIEFDE
14:10

Gertjan Wels brengt studiobezoek aan RADIONL!

Gertjan wels-visual

Terwijl Gertjan Wels in bed lag kreeg hij een deuntje niet meer uit z’n hoofd. Hij heeft vervolgens een pen gepakt en schreef supersnel een tekst met als onderwerp liefde. Volgens de zanger geeft iemand die dichtbij je is je vleugels zodat je alles aankunt. Met de demo van die zomerse ritmische nummer ging hij naar Willem Laseroms en Laurens van Wessel die er een vrolijke muzikale invulling aan hebben gegeven. Gertjan denkt nog na of hij er een videoclip bij op zal nemen. Daar is hij nog niet helemaal over uit.
 
De in Nijmegen in 1979 geboren zanger verwierf bekendheid door singles zoals “Mijn zoon”, “Leef & geniet”, ”Vanavond”, “Deze ene nacht”, “Zigana” en ”Ga jij maar weg” , waarmee hij veelvuldig te horen was op de Nederlandse radiostations. Sinds Januari 2018 heeft Gertjan zijn eigen café in het centrum van Nijmegen, genaamd ‘Nooit meer naar huus’. Daar treden wekelijks artiesten op en o.a. Jeffrey Heesen, John West en Jaman hebben het café reeds bezocht.
 
‘Het café is elke vrijdag en zaterdag geopend. Het loopt prima en het voelt of ik elke keer een verjaardag heb. Ik vind het leuk om artiesten uit te nodigen en daar wil ik me mee onderscheiden. Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet. Jarenlang heb ik genoten van m’n optredens in het land, maar ik was toch opzoek naar een nieuwe uitdaging. Het is al geintje begonnen, heeft heel wat voeten in aarde gehad, maar heb nog geen moment spijt gehad’, onthult Gertjan.
 
Gertjan zal woensdag 18 april tussen 14:00 en 15:00 uur een studiobezoek brengen aan RADIONL.


REAGEER