Dag in, Dag uit met Alfred Hof18:00 tot 21:00

Recent Gespeeld

GUUS MEEUWIS
JE MOET HET VOELEN
17:51
ANDRE HAZES
ZEG MAAR NIETS MEER
17:48
WESLY BRONKHORST
TROTS OP JOU
17:44

Jordy van Vilsteren dichterbij eigen stijl

Jordy-v-Vilsteren

Jordy van Vilsteren heeft de afgelopen jaren al diverse singles uitgebracht. Alle liedjes vond hij mooi, maar ‘Jij hebt mijn hart gebroken’ is stiekem toch zijn favoriet. Daarom moest de nieuwe single in diezelfde stijl zijn.
 
‘Met mijn gevoelens moet jij niet spelen’ is geïnspireerd door zijn single ‘jij hebt mijn hart gebroken’ welke eind 2015 is uitgekomen. “Ik vind deze stijl toch iets meer bij mij passen dan bij het vorige liedje. Die vond ik ook wel mooi hoor, maar deze stijl past het best bij mij tot nu toe.”, aldus Jordy van Vilsteren.
 
Het juiste ritme, vrolijke klanken en een goede tekst met een verhaal is cruciaal voor Jordy zijn eigen stijl. Deze elementen voor de nieuwe single ‘Met mijn gevoelens moet jij niet spelen’ zijn ontstaan in de studio van Frank van Etten. Nadat ze samen in de studio dit liedje hebben bedacht, heeft Frank het verder uitgewerkt tot wat het nu is. “En ik vind het persoonlijk goed gelukt. Ik heb er een goed gevoel bij”, aldus de tevreden Zwolse zanger over zijn nieuwe single ‘Met mijn gevoelens moet jij niet spelen’. Dinsdag 25 oktober zal Jordy een studiobezoek brengen aan RADIONL.
 
Bekijk hier zijn nieuwe single.
 


REAGEER