Dag in, Dag uit Ivo Pasveer18:00 tot 20:00

Recent Gespeeld

XERXES
SOPHIA
18:52
ANDRE HAZES (JR)
HE OUWE
18:49
JOHN DE BEVER & MARIANNE
SCHAT VAN MIJ
18:46

Wendy Woop brengt studiobezoek aan RADIONL

Wendy-woop

The Cats, Corry & De Rekels, Silvia Swart en tal van andere artiesten brachten in het verleden een cover uit van ‘If i didn’t have a dime (to play the Jukebox)’ waarmee Gene Pitney in de jaren 60 geheel onverwacht een grote hit scoorde. Oorspronkelijk verscheen het nummer als ‘b’ kant op een single.
 
Wendy Woop heeft samen met haar producer Manfred Jongenelis gekozen om een swingende versie van ‘De Jukebox’ uit te brengen. ‘In de afgelopen jaren had ik al een aantal singles opgenomen bij Manfred. Meestal leg ik een aantal ideetjes voor met mijn wensen. We besloten om deze oude klassieker uit het stof te halen. Mijn doel is om hiermee mijn naamsbekendheid te vergroten en landelijk ‘door te breken’, vertelt Wendy.
 
Op de website van de in 1986 geboren zangeres staat te lezen dat ze veel te laat geboren is omdat ze graag muziek uit de jaren 50 ten gehore brengt. Rock’n roll is echt haar ding. Gekleed in een pettycoat is ze te bewonderen in de videoclip. ‘De clip is superleuk geworden. Ik ben er helemaal happy mee. Via via kwam ik er achter dat in mijn vroegere woonplaats Sint Willebrord al meer dan 15 jaar een antiek museum blijkt te bestaan. Ik kreeg toestemming om daar met clip producent Kaprl Kaspers opnames te maken. Het script heb ik zelf geschreven’, meldt Wendy trots. Wendy zal op 6 juni een studiobezoek brengen aan RADIONL.


REAGEER