NON-STOPNederlandstalige MuziekLUISTER MEE!

Recent Gespeeld

DJANGO WAGNER
100 JAAR
04:04
DANNY FROGER
VANDAAG
03:57
MOUTH AND MACNEAL
IK ZIE EEN STER
03:54
  • Solex-slider
  • Zender-Obama-NL

  • De-Werklijst-Van-slider

  • uitverkocht-mrg

Jordy van Vilsteren is Regioheld bij RADIONL!

Regioheld-JordyvanVilsteren2

Jordy van Vilsteren kan het met z’n nieuwe single ‘Zo mooi, zo lief’ wel eens heel ver gaan schoppen. Daar is Bert Schenau van Feestartiesten.nl van overtuigt. Wimmie Bouma bracht Jordy in contact met Bert. ‘Jordy vertelde me dat hij vanwege de vakantie van z’n huidige plugster op zoek was naar een vervanger. Omdat ik zeer tevreden ben over mijn samenwerking met Feestartiesten.nl stelde ik Jordy voor om een afspraak met Bert te maken’, vertelt Wimmie. 

Jordy wist niet wat hem overkwam. Het leek wel of hij in een sprookjeswereld terecht was gekomen. ‘Bert gaf aan dat hij ‘Zo mooi, zo lief’ een fantastisch nummer vond en kansen ziet om mijn naamsbekendheid te vergroten. Hij kan waarschijnlijk deuren openen die tot voor kort voor mij gesloten bleven. Het was een erg positief gesprek dat uiteindelijk resulteerde in een prettige samenwerking’, meent Jordy.

 ‘M’n jongste twee singles ‘Jij hebt mijn hart gebroken’ en ‘Ritme van muziek’ heb ik opgenomen bij Frank van Etten. Beide nummers werden, terwijl ik bij Frank op bezoek was, ter plekke geschreven en geproduceerd. Met ‘Zo mooi, zo lief’ liep dat anders. Frank belde me op dat hij een erg leuk nummer op de plank had liggen. Het is wel een beetje anders dan wat men van mij gewend is. Het lijkt een beetje op het ‘ouderwetse’ geluid van Willem Barth. De clip is afgelopen zondag tijdens de officiële single presentatie in de Stilohal te Zwolle opgenomen door Patchanka Oosterhuis. Jordy geeft aan dat hij erg tevreden is met het resultaat en hoopt stiekem op een hit.


REAGEER