RADIONL | Nederlandstalige Radio

Vince bezoekt RADIONL op maandag 15 juli

“Muziek helpt je er altijd doorheen”, aldus de zanger Vince en dat is de boodschap in zijn nieuwe single ‘Het verhaal van mijn leven’. De schoonheid van muziek is dat het voor een ieder wat kan betekenen en dus ook voor de zanger. Muziek kan verschillende emoties bergen en brengen. ‘Het verhaal van mijn leven’ is de opvolger van zijn eerste single ‘Jij & ik’.

In de nieuwe single ‘Het verhaal van mijn leven’ is voor zanger Vince een leidraad in zijn leven. “Het leven is soms vrolijk en soms minder, maar de muziek helpt je er altijd doorheen”, vertelt zanger Vince. Muziek past bij elke gemoedstoestand en kan altijd wat voor mensen betekenen. Verschillende emoties zijn verwerkt in deze single dankzij producer Jeroen Dirksen en tekstschrijfster Lily van Zon die goed inspeelden op de wensen van Vince.

Zij hebben ook de eerste single ‘Jij & Ik’ met de zanger uit Leeuwarden gemaakt. “Omdat die bij het publiek goed is ontvangen, brengt ik weer een nieuw nummer uit”, laat Vince weten. Zijn debuutsingle heeft op veel radiostations meegedraaid (en nog steeds) en ook over de cijfers van Youtube en Spotify is hij goed te spreken. Hij hoopt dan ook dat ‘Het verhaal van mijn leven’ het net zo goed gaat doen, of misschien nog wel beter.

Hollandse Nieuwe