RADIONL | Nederlandstalige Radio

Marty Kreté bezoekt RADIONL op donderdag 3 oktober

Zanger Marty Kreté voor velen nog een onbekende maar voor velen in Brabant al jaren een gerespecteerde artiest. Kreté die zijn liedjes zingt uit zijn hart en vol overgave de trap beklimt stap voor stap naar landelijk succes is dankbaar en enorm trots op de samenwerking met Melody music sound / Frank van Etten.

Samen met Melody music sound is Marty Kreté aan het bouwen maar landelijk succes. Met zijn singles “Je noemde mij toch je vriend” “Jij en ik “ het speciaal geschreven lied voor zijn dochter en nu de single “Hier in mijn hart” heeft die eindelijk zijn hitsingle te pakken en word die volop gedraaid bij o.a RADIONL.

Marty Kreté zal op donderdag 3 oktober tussen 14:00 en 15:00 uur een studiobezoek brengen aan RADIONL.

Hollandse Nieuwe