RADIONL | Nederlandstalige Radio

Sieneke heeft de Hollandse Nieuwe

Elke week kiest RADIONL de Hollandse Nieuwe. Vanaf maandag 27 januari is dat ‘Waar blijft nou de wijn’, de nieuwe single van Sieneke. Het is alweer tien jaar geleden dat de Brabantse zangeres namens Nederland meedeed aan het Eurovisie Songfestival, en dat heeft haar zeker geen windeieren gelegd. De ‘Prinses van het Levenslied’ scoorde de afgelopen jaren menige hit, waarbij ze succesvol samenwerkte met onder anderen Marianne Weber. Haar nieuwste lied komt uit de koker van Emile Hartkamp en Norus Padidar, ook al twee grootheden binnen de Nederlandstalige muziek. In de tekst worden mannen aangespoord om hun vrouw of vriendin er eens wat vaker bij te betrekken als er een biertje gedronken wordt. En ja, dan komt een flesje wijn goed van pas.

Hollandse Nieuwe

Album van de Week