RADIONL

Belinda Kinnaer heeft de Hollandse Nieuwe

Elke week kiest RADIONL de Hollandse Nieuwe. Vanaf maandag 3 augustus is dat ‘Dans met mij’, de nieuwe single van Belinda Kinnaer. De Achterhoekse zangeres is net als haar collega’s zwaar getroffen door de coronaperikelen maar is niet bij de pakken neer gaan zitten. Resultaat is deze vrolijke zomerse single, die werd geschreven door Rutger Kanis en geproduceerd door Edwin van Hoevelaak. Belinda hoopt met deze plaat alle thuisblijvers van Nederland toch een beetje vakantiegevoel en positiviteit te kunnen meegeven. Volgens haar zit het geluk in kleine dingen: “Eigenlijk heb je niet veel nodig om samen een mooie tijd te hebben en van het leven te genieten.” Dat motto is prachtig gevisualiseerd in de bijbehorende video, waarin we zowel een jong als een ouder stel gezellig samen dingen zien doen.

Hollandse Nieuwe

Album van de Week