RADIONL | Nederlandstalige Radio

Daisy Talens bezoekt RADIONL op dinsdag 11 augustus 2020

Op dinsdag 11 augustus 2020 krijgt Hessel Wijkstra in het RADIONL programma ‘Op Volle Kracht’ bezoek van Daisy Talens. De primeur van haar nieuwe single ‘Ik wil een man’ vindt plaats tussen 14.00 uur en 15.00 uur. De uit Alkmaar afkomstige zangeres heeft de originele versie van Rita Deneve uit het begin van de jaren 70 in een nieuw hedendaags jasje laten steken door Manfred Jongenelis.

Het idee om juist dit lied opnieuw leven in te blazen kwam van Daisy’s vader. ‘Ik had nog nooit van het nummer gehoord, maar de tekst sprak me wel aan. Die past precies bij mij. Omdat Manfred Jongenelis één van mijn favoriete producers is vroeg ik hem of hij iets voor mij kon betekenen. Nadat ik de demo binnenkreeg met vrolijke trompet- en accordeongeluiden was ik meteen verkocht. In eerste instantie zou ‘Ik wil een man’ afgelopen april uitkomen, maar het coronavirus gooide roet in het eten. Ik kreeg het advies om het geheel uit te stellen tot oktober, maar omdat zo langzamerhand iedereen weer singles uitbrengt, leek het mij een goed idee om 11 augustus als releasedatum te plannen. 11 augustus is een speciale dag voor mij. Het is namelijk de geboortedag van m’n moeder die bijna 4 jaar geleden is overleden’, onthult Daisy.

Onlangs is Daisy een samenwerking aangegaan met Knock Knock Events. Zij verzorgen voor haar het management en de boekingen. Het jonge bedrijf uit Noord-Scharwoude is hard op weg om marktleider te worden in het organiseren van Nederlandstalige evenementen. Daarnaast presenteren ze meerdere keren per jaar Heerlijk Hollands Live.

De beelden van de clip, geproduceerd door Robert Vegt van RTV Mediaproductie, zijn geschoten in ‘de stad van de liefde’ Parijs.

‘Ik wil een man’ is vanaf 11 augustus te streamen en te downloaden op de bekende portals. De single verschijnt bij Smaragd Music.

Hollandse Nieuwe