RADIONL

Maurice Idema bezoekt RADIONL op woensdag 15 september

Maurice Idema begon net zoals velen bij de basis Hazes liedjes zingen in de kroeg en bij familiefeestjes. Uiteraard stond er weer iemand op en moedigde hem aan om er meer mee te gaan doen.

Hij besloot om een keertje mee te doen aan een talentenjacht en bereikte de halve finale en het smaakte naar meer. Na twee jaar pionieren met zanglessen en kleine optredens kwam hij in contact met de mensen achter Het Hollands geluid de klik was er en beide partijen zijn de samenwerking aan gegaan.

Inmiddels is Maurice een veelgevraagd artiest en deelt hij met vele bekenden collega’s de podiums. Nu wordt er keihard achter de schermen gewerkt voor Maurice en binnenkort verschijnt dan ook zijn debuutsingle op het Label Hollands geluid.

Op woensdag 15 september rond 14:00 uur zal Maurice aanschuiven in het programma ‘Op Volle Kracht’ van Hessel Wijkstra.

Hollandse Nieuwe