RADIONL

Erik van Klinken heeft de Hollandse Nieuwe

Elke week kiest RADIONL de Hollandse Nieuwe. Vanaf maandag 16 januari is dat ‘Tussen Kroegen en Kerken’, de nieuwe single van Erik van Klinken. De Drentse zanger liep al jaren rond met het plan om deze klassieker van Vader Abraham nieuw leven in te blazen. Begin november hakte hij de knoop door en dook de studio in met producer Frank Verkooyen. Tijdens de opnames kwam ineens het bericht dat de grootmeester van het Nederlandse lied was overleden. Dat kwam volgens Erik ‘als een mokerslag binnen’ maar was des te meer reden om er een fraai eerbetoon van te maken. Dat is uitstekend gelukt, en bij zijn optredens zingt iedereen het lied inmiddels luidkeels mee.

Given Ms Z’s emotional vulnerability, we also spoke to her about referring her to Victims Services for counselling support, which she was anxious to access. Lyttelton is alive Art joins market A new art market launches today in Lyttelton. Any legal analysis, legislative updates or other content and links should not be construed as legal or professional advice or a substitute for such advice pegging dating sites for strapon lovers. She left him several years ago, believed to be in Melbourne.