RADIONL

Danny Canters bezoekt RADIONL op woensdag 30 augustus

Als Ik Jou Was (Dan Bleef Ik Bij Mij), dat is de nieuwe single van Danny Canters. Dit voorjaar kwam Danny met dit idee en met hulp van Frank van Weert en Randy Watzeels werd dit uitgewerkt tot een leuke nieuwe plaat. Frank schreef een goede tekst en Randy produceerde het geheel in zijn studio. Marcel Fisser zorgde voor de mooie gitaarpartijen de frisse trompet klanken komen van Martijn de Laat.

De single is een soort van muzikaal vervolg op ‘Ik Weet Het Zeker’ die vorig jaar verscheen en het heel erg goed deed. Niet alleen qua verhaallijn maar zeker ook qua sound. Het is een lekkere, vrolijke en dansbare plaat geworden. Die zowel op de radio als in het café voor een goede vibe zal zorgen.

Op woensdag 30 augustus zal Danny een studiobezoek brengen aan RADIONL.