RADIONL

RADIONL vestigt samen met Marco de Hollander een nieuw wereldrecord polonaise lopen

RADIONL en Marco de Hollander zijn erin geslaagd om het wereldrecord voor de langste polonaise te verbreken! Met 1218 feestvierders hebben ze na drie pogingen een lange rij van dansende mensen weten te vormen. Het moet een ongelooflijke ervaring zijn geweest, en het hele plein was duidelijk in extase.

Marco de Hollander lijkt erg blij met het resultaat, ondanks enkele uitdagingen tijdens de poging. Het lijkt erop dat het enthousiasme en de gezellige sfeer hebben bijgedragen aan het succes. Het feit dat het twee keer misging voordat het eindelijk lukte, maakt het waarschijnlijk nog specialer.

Het is duidelijk dat het lopen van de langste polonaise meer vereiste dan aanvankelijk werd gedacht. Veiligheid was van het grootste belang, en daarom werd er een tent opgezet met controleurs van het International World Records Organisation uit Genève om ervoor te zorgen dat alles volgens de regels verliep. Het vasthouden van de schouders van de voorganger met één of twee handen was een strikte eis.

Met maar liefst 1218 deelnemers hebben ze het vorige record van 588 mensen in Slupca, Polen, ruimschoots overtroffen. Een geweldige prestatie!