RADIONL

Helemaal Hollands heeft de Hollandse Nieuwe

Elke week kiest RADIONL de Hollandse Nieuwe. Vanaf maandag 18 september is dat ‘Vlieg nooit te hoog’, de nieuwe single van Helemaal Hollands. Carlo en Leo hebben weer een nieuwe single uitgebracht na hun laatste nummer ‘Als De Zon Schijnt’, een cover van de Bellamy Brothers. Dit keer hebben ze zich laten inspireren door de hit van Bonnie St. Claire uit 1981, ‘Vlieg Nooit Te Hoog’, en er een stevige nieuwe beat aan toegevoegd.

Voor veel Nederlanders zal dit nummer wellicht de eerste kennismaking zijn met deze oorspronkelijk Duitse compositie. Bonnie had er destijds een Top 40-hit mee gescoord, en gezien de populariteit van Helemaal Hollands bij de Nederlandse media lijkt het erop dat deze track opnieuw een hit gaat worden. De videoclip is eigenlijk een vervolg op hun vorige clip, waarbij Carlo en Leo van rol wisselen ten opzichte van hun vorige video. Met een vleugje humor is de clip zeker het bekijken waard. ‘Vlieg Nooit Te Hoog’ wordt dé meezinger van Helemaal Hollands voor dit najaar 2023!