RADIONL

Marius bezoekt RADIONL op woensdag 27 maart

Afgelopen jaar besloot Marius een periode van radiostilte te nemen zowel op het gebied van nieuwe singles als het verzorgen van optredens. Dat had op de eerste plaats te maken met de geboorte van zijn dochtertje en de vele opdrachten die hij binnenkreeg bij zijn dakdekkersbedrijf. Omdat het op muzikaal gebied weer begon te kriebelen nam hij, zoals gewoonlijk, contact op met producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio. Marius opperde het plan om een oud Engelstalig nummertje uit de jaren ’70, die zijn vader vroeger veel draaide, door Frank onder handen te laten nemen. Verkooyen heeft een verrassend arrangement geproduceerd en liet door Wim Roeffen een Nederlandstalige tekst schrijven die over een jeugdliefde gaat. De titel is daarom heel toepasselijk ‘Ik ben jou nooit vergeten’.

Over 7 weken wordt mijn dochtertje 1 jaar en dat vond ik een mooi moment om weer reclame voor mezelf te gaan maken met een nieuwe single. Overigens heb ik totaal geen spijt dat mijn gezin lange tijd op nummer 1 heeft gestaan. Frank heeft er werkelijk een prachtige plaat van weten te maken. Je herkent bijna de originele versie er niet meer in. Aan de verhaallijn in de clip is veel aandacht geschonken. Mijn zoon speelt daarin de rol van mij toen ik nog jong was. Samen met een buurmeisje en een vriendin bezochten we het historische stationnetje Twisk waar nog een oud wagonnetje staat. Aldus Marius