RADIONL

Marlous Oosting bezoekt RADIONL op woensdag 17 april

“Genieten van het leven”, iets wat we allemaal proberen, maar in de dagelijkse sleur niet altijd toepassen om wat voor redenen dan ook. Marlous wil haar fans er aan herinneren dit toch te doen, want het leven duurt maar even! Dus “dans spring feest geniet,” zijn woorden die in haar nieuwe single regelmatig herhaald worden. Marlous wil deze boodschap meegeven, en wil dit letterlijk voor jullie zingen, de titel luid dan ook “Ik Wil Het Voor Je Zingen”. Met de zomerse klanken van de accordeon en de vrolijke beelden uit de bijbehorende videoclip kan je dit advies bijna niet negeren. De gasten van Pizzeria Amigo te Muntendam waar de videoclip is opgenomen volgde dit advies in ieder geval al ter harten op! Nu jullie nog! Aldus Marlous.

Op woensdag 17 april rond 14:00 uur zal Marlous in de studio aanschuiven bij Hessel Wijkstra in het programma Op Volle Kracht om meer te vertellen over haar nieuwe single.